9 نکته طلایی بازیگری + ترفند

9 نکته طلایی بازیگری در سینما، تلویزیون و تئاتر

تکنیک های طلایی برای بازیگر شدن چی هستن ؟ قبل از هر چیزی یادآور میشیم که هر بازیگری مسیر منحصر به فرد خود را برای موفقیت ترسیم می کند.

اگر قصد ثبت نام در کلاس های بازیگری را دارید یا قبلاً دوره آموزشی را شروع کرده اید، این راهنما برای شما آماده است.

آنچه یاد خواهید گرفت

در پایان این مقاله، شما درک روشنی از نحوه استفاده حداکثری از توانمندی خود به عنوان یک بازیگر خواهید داشت.

این 9 نکته ضروری می تواند به شما کمک کند تا خود را به عنوان یک حرفه ای در صنعت بازیگری معرفی کنید، فراگیری و آموزش بازیگری می‌تواند یک تجربه شگفت‌انگیز باشد و به شما کمک کند تا پایه‌های دوران حرفه‌ای خود را محکم و استوار کنید.

9 تکنیک بازیگری + ترفند

هر بازیگری برای موفقیت مسیر منحصر بفرد خود را طی می‌کند. 9 نکته‌ی پیش‌رو برای طی کردن این مسیر می‌تواند کمک‌کننده و هدایت‌گر شما باشد.

نکات طلایی بازیگری
نکات طلایی بازیگری

 

9 نکته طلایی بازیگری

اولین نکته طلایی بازیگری (1)

  1. یک زمان‌بندی مشخص را به تمرین اختصاص دهید

بهترین زمان بین تمرین‌ها و زمان‌هایی که بر روی صحنه هستید، اوقات بیکاری شما در خانه است. هر وقت به روتین روزانه‌ی خود برگشتید و بر سر صحنه نبودید می‌توانید تمرین را در یک بازه زمانی مشخص شروع کنید.

کار کردن بر روی صدا، تمرین دادن هر کدام از اعضای بدن و خواندن متن‌ها را در برنامه روزانه خود بگنجانید.

پیروی از یک روتین و روال ثابت و تمرین در این زمان‌ها، مهارت‌های شما را افزایش می‌دهد و شما را در بهترین موقعیت قرار می‌دهد تا برای صحنه‌های بعدی آماده شوید.

 

دومین نکته طلایی بازیگری (2)

  1. با حرفه‌ای‌های صنعت بازیگری ارتباط بگیرید

شما برای یاد گرفتن بازیگری حرفه‌ای و بازی در فیلم‌های آتی نیاز به شبکه‌سازی با بازیگران و کارگردان‌ها دارید. شبکه‌سازی و ایجاد دوستی خارج از محیط کار می‌تواند تاثیر معناداری بر رشد شخصی و حرفه‌ای شما داشته باشد.

 

سومین نکته طلایی بازیگری (3)

  1. با همتایان خود فیلم‌های خلاقانه بسازید

وقتی گروهی از افرادی که با شما هم فکر هستند و در صنعت بازیگری کار می‌کنند را یافتید، سعی کنید با آن‌ها فیلم‌های کوتاه بسازید.

اگر گروه شما شامل بازیگران، فیلم‌نامه‌نویسان و کارگردانان است، می‌توانید یک اجرای زنده‌ی تئاتر را با یکدیگر شبیه‌سازی کنید. این کار به آمادگی شما و ریختن ترستان می‌تواند کمک بسیاری کند.

چهارمین نکته طلایی بازیگری (4)

  1. به دنبال نمایش باشید

اگر دوره‌ی بازیگری خود را به اتمام رساندید، روزانه تمرین کردن را به روتین خود تبدیل کرده‌اید و حالا به دنبال دوربین هستید تا هنر بازیگری خود را در معرض نمایش قرار دهید، می‌توانید به جستجوی تئاترها بروید.

اگر هنوز امکان راه یافتن به یک تئاتر بزرگ را ندارید، بهتر است از تئاترهای کوچک شروع کنید. شروع بازیگری از یک تئاتر می‌تواند شما را برای صحنه‌های بزرگتر آماده کند.

همچنین شرکت در تئاتر شما را با بازیگران و کارگردان‌های بیشتری آشنا می‌کند و این امر می‌تواند دروازه‌ی ورود شما به دنیایی بزرگتر باشد.

نکات طلایی بازیگری
نکات طلایی بازیگری

 

پنجمین نکته طلایی بازیگری (5)

  1. با کارگردان به خوبی رفتار کنید

کارگردان‌ها همیشه به دنبال یک بازیگر جوان و با تجربه- به اصطلاح کار کشته- هستند. رزومه‌ی خود را با لحن مودبانه و حرفه‌ای پر کنید تا نظر کارگردان‌ها را جلب کنید. به عنوان یک قاعده کلی، بهتر است به دنبال ایجاد یک رابطه حرفه‌ای با کارگردان‌ها باشید و از ایجاد رابطه تنها برای نقش گرفتن خودداری کنید.

 

ششمین نکته طلایی بازیگری (6)

  1. در یک دوره شرکت کنید

بازیگری حرفه‌ای است که نیاز به تمرین، ارزیابی و استمرار دارد. سعی کنید در کلاس‌هایی که به صورت گروهی برگزار می‌شوند شرکت کنید و یا از یک مربی خصوصی بازیگری کمک بگیرید. اموزش بازیگری آکادمی هنر گستر حیایی می‌تواند در این راستا به شما کمک کند.

کلاس‌های گروهی آکادمی بازیگری حیایی می‌توانند مهارت‌های بازیگری شما را بهبود دهند و شما را با بازیگران دیگر که مشابه خودتان هستند آشنا کنند.

دوره‌ آموزش بازیگری نوجوانان و جوانان که در سه سطح دوره مقدماتی بازیگری، دوره متوسطه بازیگری و دوره پیشرفته بازیگری در این موسسه زیرنظر اساتید مطرح برگزار می‌شوند که می‌توانید در آن‌ها شرکت کنید یا فرزند خود را ثبت‌نام کنید.

 

هفتمین نکته طلایی بازیگری (7)

  1. در مقابل دوربین تمرین کنید

بسیاری از بازیگران حرفه بازیگری خود را از تئاترهای زنده شروع کردند. اجرا در مقابل دوربین تئاتر بدلیل تکنیک‌های متفاوت اجرایی، کمی متفاوت با اجرا در مقابل دوربین فیلم است.

دوربین جزئیات را اغراق‌آمیز می‌کند. بنابراین اگر حین اجرا دچار اشتباه شوید و یا حرکات خود را با نقص انجام دهید، می‌توانید با بازپخش همان فیلم به اشتباهات خود پی ببرید و آن‌ها را برطرف کنید.

برای شروع بازی در مقابل دوربین می‌توانید از فیلم‌برداری با دوربین موبایل شروع کنید. در مقابل دوربین موبایل خود بازی کنید، سپس آن را نگاه کنید تا به درک بهتری از نحوه‌ی اجرای حرکات بدن و زبان بدن خود برسید.

 

هشتمین نکته طلایی بازیگری (8)

  1. وقت‌شناس باشید

چه در حال رفتن به یک اتاق تست، یک تمرین، یک مجموعه فیلم، یک کلاس یا اولین روز نمایش باشید، بهتر است کمی زودتر از زمان مقرر در آنجا حاضر شوید. بموقع حاضر شدن در هر مکانی نشان از حرفه‌ای بودن شما دارد و به طرف مقابل نشان می‌دهد به وقت او احترام می‌گذارید.

دیر رسیدن به تمرین یا تست می‌تواند شما را غیر حرفه‌ای و سردرگم نشان دهد و توانایی شما برای اجرا در سطوح بالاتر را به خطر بیندازد.

 

نهمین نکته طلایی بازیگری (9)

  1. مراقب سلامت روان خود باشید

صنعت بازیگری یک صنعت بسیار رقابتی است که مملو از طرد شدن است. ممکن است درخواست‌های شما با طرد شدن روبرو شوند که در این حالت حفظ اعتماد بنفس ضروری است. بنابراین تلاش کنید اعتماد بنفس خود را تقویت کنید تا بهتر بتوانید در مقابل انتقاد و طردشدگی مقاومت کنید.

تمرین مدیتیشن، یوگا یا تمرینات تمرکز حواس، راهی عالی برای کمک به تعادل عوامل استرس‌زا در کار است. اگر متوجه تغییر زیادی در الگوی خواب و خوراک خود شدید، حتما از یک روان‌شناس کمک بگیرید.

نکات طلایی بازیگری
نکات طلایی بازیگری

 

اما در آخر میرسم به ترفند !

تست بازیگری (ترفند)

به طور مداوم تست بازیگری بدید، میپرسید چرا !؟

شرکت در تست های بازیگری راه خوبی برای دیده شدن است. وقتی مردم شروع به شناختن شما کنند، احتمال این که شما را برای نقش‌هایی در نظر بگیرند بیشتر است. این که نام خود را بر سر زبان‌ها بیندازید نیمی از نبرد است.

ـ بی شک شما رد خواهید شد (عدم پذیرش امری عادی است). این عدم موفقیت ها را جدی نگیرید و به تلاش خود ادامه دهید. در نهایت یک روز موفق میشوید

اگه میخوایید با شرایط و اصول تست بازیگری آشنا بشید یا براتون سواله که کجا باید برید و تست بازیگری بدید به شما پیشنهاد میکنیم حتما مقاله تست بازیگری رو دنبال و مطالعه کنید، در مقاله تمامی نکات مهم برای تست بازیگری به شما توضیح داده شده .

برخی دیگر از سوالاتی که ممکن است در جلسه‌ی تست بازیگری از شما بپرسند ممکن است سوالات زیر باشند:

  1. تجربه‌ی بازی در تلویزیون را دارید؟
  2. تجربه‌ی بازی در سینما را دارید؟
  3. چه فیلم‌هایی را میپسندید ؟
  4. آیا می‌توانید نقشی را با لهجه خاص بازی کنید ؟

هدف از تست‌های بازیگری سنجش میزان علاقه‌ی شما به بازیگری و آشنایی با انگیزه‌ی شما از بازیگر شدن و ورود به این حرفه است. همچنین سنجش میزان سواد شما از بازیگری، بررسی زبان بدن شما و دقت در فن بیان شما از دیگر اهدافی است که یک کارگردان هنگام گرفتن تست زیرنظر دارد.

افرادی که از شما تست بازیگری می‌گیرند معمولاً کارگردان‌ فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی هستند. همچنین اساتید آموزشگاه‌های برتر سینمایی هم می‌توانند برای ورود از شما آزمون بگیرند.

 

نکات

ـ مهارت های خود را مانند اسکی، موج سواری و اسکیت به حد اعلا برسانید. هرچه مهارت بیشتری داشته باشید ، به عنوان بازیگر بیشتر دیده میشوید.

ـ خالکوبی نکنید، به خصوص در نواحی از بدن که آشکار هستند.

ـ به عنوان یک تمرین، هر روز مانند کسی یا چیزی رفتار کنید که نیستید.

 

اخطار

ـ بازیگری یک رشته فوق العاده رقابتی است و ممکن است هرگز آنقدر که می خواهید مشهور نشوید. واقع بین باشید اما در عین حال جاه طلب هم باشید.

ـ بعضی وقت ها ممکن است که شما هیچ نقشی پیدا نکنید، در این زمان‌ها برای رسیدن به هدفتان باید تا حد امکان کم پول خرج کنید. شغل دومی را انتخاب کنید که اگر نقشی پیدا کردید بتوانید شغل دوم خود را مدیریت و یا ترک کنید.

نکته آخر اینکه

  • هیچ‌وقت نمی‌دانید بازیگران اطرافتان چه زمانی به شهرت می‌رسند و ممکن است به شما برای گرفتن نقش کمک کنند.

سوالات متداول

می‌خواهم بازیگر شوم. از کجا شروع کنم؟

شاید چگونه بازیگر شوم پرسش شما هم باشد که در این قسمت پاسخ آن را به شما می‌دهیم.

از آنجایی که صنعت بازیگری یک صنعت پر رقابت است، بهتر است یادگیری بازیگری را از دوره‌ها شروع کنید. ویدیوهای آنلاین و کتاب هم بدین منظور ارائه می‌گردد، اما بهترین آن‌ها دوره‌های آموزش حضوری یا شرکت در کلاس‌های آنلاین است؛ چرا که با یادگیری اصولی، شرکت در کلاس‌های گروهی و حضور در جلوی دوربین می‌توانید توانایی بازیگر شدن خود را در بالاترین سطح پرورش دهید.

به همین منظور و برای راحتی کسانی که مایلند یادگیری بازیگری را بصورت آنلاین شروع کنند، موسسه هنر گستر حیایی آموزش بازیگری مقدماتی آنلاین را برگزار می‌کند.

این دوره پیش نیاز ورود به دوره‌های متوسطه و پیشرفته‌ی آکادمی بازیگری حیایی است. در این دوره هنرآموزان می‌توانند بر روی مهارت‌های فردی در بازیگری تمرکز کنند تا بتوانند به خوبی اموزش بازیگری را شروع کنند و به دوره‌های بالاتر راه یابند.

راه بازیگر شدن راه صافی نیست و با کمی فراز و نشیب همراه است. بنابراین شرکت در یک دوره‌ی آکادمیک بازیگری می‌تواند مسیر را برای شما هموار کند.

4.8/5 - (5 امتیاز)
فهرست