دوره مقدماتی به دوره ای اطلاق می شود که هنرجویان علاقمند به صنعت سینما ضمن آشنایی با مبانی و مقدمات این حرفه و با آگاهی نسبت به جهان پیرامون خود و تلفیق آن با آموزه های علمی این دوره با نگاهی متفاوت نسبت به قبل در مواجه با این هنر تاثیرگذار گام بردارند.
دوره مقدماتی فیلمسازی
دروس دوره مقدماتی فیلمسازی
هدف : آشنایی هنرجوبان با وظایف کارگردان و شناخت مقدمات تولید و ساخت فیلم.
مطالب : نقش کارگردان در تولید فیلم- اندازه نماها- فاصله کانونی و شناخت لنزها- خط فرضی- ترکیب بندی- نسبت ابعاد- زوایای دوربین- استوری بورد- صحنه های گفتگو- شناخت سیستم تداومی در سینما- آشنایی با عمق میدان- روایت گری تصویر و داستان گویی.
دستیابی : هنرجو در پایان دوره نسبت به روایت گری تصویر آگاه می گردد.
هدف : آشنایی با قواعد و ساختار فیلمنامه.
مطالب : تاریخچه و تعریف فیلمنامه – زمان بندی و ساختار سه پرده – شروع و پایان پرده اول تا سوم – شخصیت پردازی و روش های باور پذیری شخصیت – شرایط تحول شخصیت و تقسیم بندی آن- مراحل فیلمنامه نویسی- نگارش و توصیف نویسی- نقش زمان و مکان در فیلمنامه.
دستیابی : انتظار می رود که در پایان دوره هنرجو شناخت اولیه نسبت به فیلمنامه نویسی و قواعد حاکم بر آن دست پیدا کند.
هدف : آشنایی با وظایف فیلمبردار در تولید یک فیلم و همچنین شناخت ابزار فیلمبرداری و نورپردازی.
مطالب : آشنایی با دوربین- انواع دوربین های فیلمبرداری و فرمت های فیلمبرداری- قاب بندی- ترکیب بندی و زیبایی شناسی- نورپردازی و انواع آن- نسبت کنتراست – وسایل نورپردازی – برق و محاسبه آن- شناخت لنز- شناخت فیلترها وحرکات پایه ای دوربین.
دستیابی : آگاهی هنرجو نسبت به دوربین، لنزها، حرکت های دوربین و قاب بندی درست بر اساس مفاهیم زیبایی شناسی تصویر در پایان دوره.
هدف : بررسی و شناخت ادیتور در داستان سرایی.
مطالب : تدوین چیست و تدوینگر کیست؟- درک گرامر فیلم- آشنایی با مراحل تدوین- انواع روش های تدوین- قوانین اصلی برای ایجاد استمرار- نرم افزار های تدوین- ساختار سکانس- خلق معنا و مفهوم جدید-چیدمان عناصر ساختار- سرعت و زمان بندی نماها – بازبینی تصاویر و دسته بندی راشها- آغاز تدوین و راف کات.
دستیابی : هنرجو در طول دوره با آشنایی به وظایف تدوینگر و شناخت مراحل تدوین و نرم افزار های کاربردی به تدوین اولیه یا راف کات میرسد.
هدف : شناخت عوامل تولید و برنامه ریزی برای پیش تولید – تولید و پس تولید.
مطالب : خوانش متن و قرارداد با نویسنده- هماهنگی با تیم تولید- کارگردانی- فیلمبرداری- صدابرداری-گریم- صحنه و لباس- برنامه ریزی تولید- مدیریت صحنه- بحران فیلم- تدوین و ارتباط با آن- صداگذاری- موسیقی- جلوه های ویژه و نظارت بر آن- جمع بندی نهایی و تحویل فیلم.
دستیابی : آشنایی و شناخت کامل از مراحل تولید و مدیریت بر آن در پایان دوره.
هدف : آگاهی و شناخت هنرجوی فیلمسازی نسبت به مقدمات و کلیات بازیگری.
مطالب : شناخت عوامل تئاتر- آشنایی با مبانی بازیگری- پرورش صدا و بیان بازیگر در حین بازی- حرکات و انعطاف پذیری بدن-انواع حس و چگونگی به کار گیری آن در بازیگری- بداهه پردازی و اتود های خلاقیت نمایشی-تحلیل شخصیت.
دستیابی : انتظار می رود که هنرجو در پایان دوره بتواند با بکارگیری حواس پنجگانه به اجرای اتودهای نمایشی بپردازد.
مراحل ثبت نام در دوره های آموزش فیلمسازی
- بر روی لینک مقابل کلیک نموده، پس از تکمیل نمودن فرم پیش ثبت نام، منتظر تماس همکاران ما جهت هماهنگی جلسه مصاحبه و مشاوره باشید.
- درصورت قبولی در مصاحبه، فرآیند ثبت نام قطعی انجام خواهد شد.